سفارش کار چاپی

تبلیغات چاپی هنوز یک شکل قابل دوام از بازاریابی است

تبلیغات یکی از عوامل اصلی موفقیت انواع کسب و کارها در دنیای امروز محسوب می‌شود و وظیفه آن نشان دادن نوع کسب‌وکار، نوع محصولات، خدمات و نحوه خرید به مشتری است.

چاپ و تبلیغات در کسب و کار چه نقشی دارد ؟

فرض کنید شما کسب و کاری را شروع کرده‌اید. اگر بدون هیچ حرکتی در دفتر کار خود ده سال هم منتظر بنشینید مشتری به سمت شما نخواهد آمد؛ تا وقتی که مردم را از وجود خود و محصول یا خدمتی که دارید آگاه کنید و این آگاه کردن همان تبلیغات است که همه ما به صورت های متفاوتی تجربه کرده‌ایم.
یکی از مهم‌ترین ابزارها برای تبلیغ، چاپ است که در انواع مختلفی، بسته به هدف و نوع تبلیغ، انجام می‌شود.

تعریف چاپ

چاپ یعنی « فشردن و اثر گذاشتن سطحی بر سطح دیگر ».
در واقع می‌توان گفت چاپ، انتقال هر نوع حرف، نقش و تصویر بر روی یک ماده و متریال خاص به طوری که شکل و فرم مطلب انتقال یافته تغییر نکند، می‌باشد.

شاید فکر کنید در دنیای دیجیتال امروز که اکثر افراد از محتواهای آنلاین استفاده میکنند، چاپ جایگاه چندانی ندارد؛ اما با تعبیر فیلیپ کاتلر، به خوبی به تداوم اهمیت آن حتی در دنیای دیجیتال هم پی میبرید. آقای کاتلر معتقد است ما درعصر چهارم هستیم و این عصر، عصر ترکیب تعامل آنلاین و آفلاین بین مشتری‌ها و کسب و کارهاست و در واقع این دو به خوبی مکمل یکدیگر هستند.

مزایای تبلیغات چاپی برای کسب و کار شما چیست؟

در تبلیغات چاپی مشتری به راحتی به اطلاعات محصول یا خدمات شرکت دسترسی پیدا میکند و این امکان را دارد که آن‌ها را با هم مقایسه کند و با ذهن بازتری اقدام به انتخاب محصول یا خدمت موردنظر کند. ارائه انعطاف پذیری و گزینه‌های بیشتر در تبلیغات چاپی به شما این امکان را دارید که با توجه به شرایط و هدفتان از تبلیغات، مخاطبان خود را در چهارچوب محکم‌تری اتخاب کنید و آن‌ها را هدف قرار دهید.

تبلیغات چاپی به اقدام منجر می‌شوند. طبق گزارش‌ها، ۶۵ درصد از خوانندگان محصولات چاپی، معمولا پس از مشاهده‌ی آگهی، اقدامات خاصی را انجام می‌دهند. به عنوان مثال، افرادی که تبلیغی را از یک فروشگاه موادغذایی مشاهده کردند، احتمال خرید آنان ۶ برابر بیشتر از میانگین فروش آن محصول شد.
یکی دیگر از مزایای تبلیغات چاپی حمل آسان آن و حذف واسطه‌ها در کوتاه‌ترین زمان با هدف جذب مشتری است.

چند نوع خدمات چاپی داریم ؟

از جمله معروف ترین روش های چاپ می‌توان به چاپ افست، چاپ سیلک و چاپ دیجیتال اشاره کرد. البته اقسام دیگری در صنعت چاپ وجود دارد اما رایج ترین آنها که به درد کسب و کارها میخورد را در ادامه به اختصار توضیح میدهیم.

چاپ افست چیست ؟

تقریبا پر مصرف ترین روش چاپ، چاپ افست است و همه ما محصولات چاپی به روش افست را در لا به لای زندگی هایمان دیده ایم. کتاب ها، روزنامه ها و مجلاتی که مطالعه می کنیم، اکثر جعبه های دارو، اسباب بازی و… با روش افست چاپ شده‌اند.

چاپ افست بر اساس 4 رنگ اصلی (CMYK) می‌باشد که ترکیب صد در درصدشان رنگ مشکی میشود.

مراحل کار در این روش به این صورت است که هر رنگ از تصویر روی یک زینک جدا آماده می‌شود، به دستگاه متصل می‌شود، کاغذ از غلطک‌هایی که زینک آغشته به رنگ متصل شده عبور می‌کند و طرح به طور غیر مستقیم روی کاغذ چاپ می‌شود.  این کار در طول دستگاه چهار بار برای هر مود رنگی که اشاره شد انجام می‌شود و خروجی رنگی را به ما تحویل می‌دهد. البته چاپ افست را  به صورت تک رنگ یا دو رنگ هم می‌شود استفاده کرد؛ برای مثال فقط سیاه و یا سیاه و قرمز، که طبعا به خاطر هزینه بالای  لیتوگرافی و ساخت زینک، قیمت تک رنگ ارزان‌تر خواهد بود.

امروزه صنعت چاپ به قدری پیشرفته شده که شاهد ساخت دستگاه‌های افست با قابلیت چاپ رنگ پنجم و حتی رنگ ششم هم هستیم. البته تعجب نکنید؛ رنگ ۵ یا ۶، میتوانند رنگ‌هایی باشند که به صورت اختصاصی ساخته شدند و معمولا برای برند سازی یا ایجاد تمایز برند استفاده میشوند که قطعا علاوه بر زیبایی کار هزینه بالاتری هم دارند.

ذکر این نکته ضروری است که؛ چاپ افست به دلیل دارا بودن هزینه‌های جداگانه در مراحل لیتوگرافی و تهیه زینک و شیت بندی و…. برای تعداد چاپ های پایین اصلا مناسب نیست. به همین دلیل چاپخانه‌ها در کارهای عمومی و کارهای اختصاصی، تیراژ مشخصی برای چاپ افست در نظر گرفته اند و کمتر از آن تعداد کار و خدمات چاپ افست انجام نمی‌شود.

تفاوت شیت اختصاصی و عمومی در چاپ چیست؟

ما در چاپخانه با دو نوع مشتری مواجه هستیم؛

یکی مشتریانی که کار چاپشان از حساسیت بالایی برخوردار است. مثلا کد رنگ استفاده شده باید خیلی دقیق باشد و همچنین خدمات پس از چاپ مثل تیغ برش و… باید خیلی ظریف صورت گیرد بنابراین مشتری کار خود را در یک شیت اختصاصی سفارش می‌دهد و دیگری مشتریانی که کار چاپشان از حساسیت بالایی برخوردار نیست و میتوان در یک فرم عمومی کنار سفارشات دیگر مشتریان چاپ شود.

از این رو چاپخانه‌ها علاوه بر انجام کارهای مشتریان اول که به کارهای اختصاصی معروف است، اقدام به راه اندازی شیت‌های عمومی برای مشتریان دسته دوم کردند تا آن‌ها بتوانند از خدمات چاپ افست با قیمت مناسبی استفاده کنند.

در کارهای عمومی به خاطر وجود طرح‌ها با رنگ‌های متفاوت از هم در یک شیت و نبود ناظر چاپ اختصاصی ، امکان دارد کار چاپ شده با طرح اولیه ( دیده شده در مانیتور کالیبره شده ) تا حدود ۱۵ درصد تفاوت داشته باشد و این یک اتفاق معمول و طبیعی هست، البته هر چه مهارت تیم طراحی و تجربه کاریشون بالاتر باشه احتمالا این تفاوت به میزان قابل توجهی پایین خواهد آمد.

بر عکس در کارهای چاپ اختصاصی این مشکل وجود ندارد. به دلیل حضور ناظر چاپ اختصاصی و چک شدن رنگ زینک‌ها در طول چاپ و تطابق آن‌ها با کد رنگ محصول طراحی شده است.

چاپ دیجیتال چیست؟

در چاپ دیجیتال، تصویر دیجیتالی، مستقیماَ روی انواع مدیا چاپ می شود. اکثر فرآیندها مانند ساخت فیلم، ساخت صفحات چاپی، اثبات رنگ و جدا کردن قطعات به صورت دستی که در روش‌های سنتی چاپ متداول بوده است، در این نوع چاپ، از میان می‌رود. چاپ دیجیتال در مقایسه با روش‌های سنتی بسیار مناسب و کارآمد است و فواید بی شماری دارد. به همین دلیل است که این روش در عصر کنونی بسیار رایج می‌باشد.

در چاپ دیجیتال، فایل مورد نظر برای چاپ به طور مستقیم در قالب فرمت‌های متفاوت به دستگاه چاپ ارسال می‌شود. در این روش، به مراحل آماده سازی بین فایل ورودی و محصول نهایی نیازی نمی‌باشد. این در حالی است که مراحل آماده سازی در بیشتر روش‌های چاپ سنتی دیگر، اجباری است. از طرف دیگر، شما برای این فرآیند به تجهیزات قالب بندی آلوده کننده محیط زیست مانند مواد شیمیایی عکس و صفحات فیلم احتیاج ندارید.

از رایج‌ترین چاپگرهای دیجیتالی، چاپگرهای جوهرافشان و لیزری هستند که تونر را بر روی سطح انواع کاغذ چاپ می‌کنند. در بیشتر فرآیندهای چاپ دیجیتال، جوهر یا تونر، مانند روش‌های افست و لیتوگرافی به داخل کاغذ نفوذ نمی‌کنند، بلکه یک لایه نازک روی سطح چاپی قرار می‌گیرد و پس از آن فرآیندهای حرارتی و تابش فرابنفش به منظور تثبیت تصویر چاپ شده روی سطح مورد نظر انجام می‌گیرد.

چاپ سیلک چیست؟

چاپ سیلک یکی از روش‌های نوین و امروزی چاپ است که توسط مدل‌های خاصی از قالب که به آن شابلون گفته می‌شود، بر سطوح مختلفی قابل چاپ خواهد بود. یکی از رایج‌ترین نمونه‌های این حرفه، چاپ روی پارچه است.

در این روش عملیات چاپ تصویر به وسیله یک توری با سوراخ‌های بسیار ریز انجام می‌شود. این توری کارآمد درون یک کلیشه ثابت قرار گرفته و جهت چاپ مورد استفاده قرار می‌گیرد. زمانی که می‌خواهند تصویر ویژه‌ای را روی پارچه چاپ کنند، در واقع این تصویر را روی صفحه توری ایجاد می‌کنند. بخش‌هایی از این توری که نیازی به انتشار رنگ ندارد، توسط مواد خاصی که امولوسیون نام دارند پوشیده می‌شوند. در این حالت می توانیم تصاویر متنوعی را چاپ کنیم.

در مرحله بعد این شابلون طراحی‌شده را روی پارچه قرار داده و غلطک‌های آغشته شده به رنگ‌های مورد نظر را با فشار بالایی از روی آن عبور می‌دهند. این عمل سبب می‌شود که رنگ‌ها به خوبی به پارچه منتقل‌شده و طرح رنگی مورد نظر روی قطعه کار شکل گیرد. اگرچه از روش‌های بسیاری جهت چاپ پارچه بهره می‌برند اما بیشتر از چاپ سیلک روی پارچه جهت تنوع بخشیدن به لباس‌ها استفاده می‌شود.

آنیک چگونه در خدمات چاپ به شما کمک میکند؟

ما در تیم آنیک توانایی برطرف کردن تمام نیازهای چاپی شما را خواهیم داشت.

چاپ انواع مختلف کارت‌های ویزیت، ست‌های اداری (شامل سربرگ و انواع پاکت با جنس‌های مختلف)، کاتالوگ، پوستر، انواع مختلف تراکت و چاپ فضای داخلی (پلات لمینت و …)، چاپ فضای خارجی (بنر با جنس ها کیفیت های مختلف …) و مجموعه کاملی از هدایای تبلیغاتی (شامل ست های مدیریتی، تقویم و سررسید، بادکنک، انواع خودکار و فلش‌های تبلیغاتی و …) از جمله خدمات چاپی در آنیک هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *